Så vårdar du din kashmirtröja

Vad finns inte att älska med en kashmirtröja?

När du tar på en supermjuk och skön, finstickad tröja i lyxig kashmir kommer du aldrig vilja ta av den.

Köp din kashmirtröja, ulltröja, stickad tröja, och cashmere cardigan på https://www.pashminawear.se/. Självklart får du fri frakt och 28 dagars returrätt på alla köp.

Hur bär jag min kashmirtröja?

Kashmir är ett av de härligaste material du kan bära. Kashmirtröjan kan bäras på mängder av olika sätt, och med olika stiluttryck. Allt ifrån ledigt dressat, till mycket avslappnat med en touch av diskret lyx som mest blir för din egen skull.

Bär dina kashmirtröjor ledigt med jeans, eller ton i ton med kostym. Det kommer att lyfta känslan i din klädsel på ett sätt som få andra plagg gör. Den mjuka ullen är följsam och värmer skönt när det är svalt ute. Samtidigt är kashmir ändå luftig nog att hålla dig behagligt sval i tunnstickade varianter. Det är mycket lätt att bli väldigt förtjust i att bära kashmirtröjor när man en gång börjat. De blir av erfarenhet lätt favoriter i garderoben.

Hos Pashminawear hittar du alla typer av plagg gjorda av kashmir, så att du kan uppleva njutning av dina kläder varje dag.

Hur vårdar jag min kashmirtröja?

Då en kashmirtröja är en investering, är det bra att veta hur du bäst tar hand om det. Kashmirullen i sig är ett relativt känsligt material, som kräver att du tar hand om plaggen. Här är tips för att bevara din kashmirtröja i bästa skick.

Kashmir är inte ett slitstarkt material. Priset du betalar för en kashmirtröja ger dig en av de mest underbara och behagliga användarupplevelser du kan tänka dig. Därmed är det inte ett plagg gjort för att klara ihärdig och intensiv användning.

Gällande vård kan vi snabbt punkta upp några korta, enkla men mycket viktiga grundregler:

1. Förvara alltid din kashmirtröja vikt liggande på en hylla eller i en låda. Vi rekommenderar att du inte hänger upp den på en galge, då det i värsta fall kan missforma plagget.

2. Vädra tröjan mycket och ofta efter användning, snarare än att maskintvätta den. Om den blir smutsig, punkttvätta försiktigt bort fläcken om möjligt, istället för att slänga hela plagget i tvätten.

3. När du tvättat din tröja enligt tillverkarens anvisningar, torka den alltid liggande plant på ett galler eller ett badlakan på ett bord. Aldrig, aldrig i torkskåp eller med annan värmekälla.

Att bära en kashmirtröja direkt mot kroppen, utan undertröja eller skjorta under är mycket behagligt, men sliter hårt på plagget. Främst då det smutsas hårt i armhålorna. Bär med fördel tröjan över en vit bomullsskjorta av mycket hög kvalité. Du kan bära den generöst uppknäppt i halsen för en ledig approach med mycket hög stilgrad.

När du bär din kashmirtröja, kan det vara bra att ha i åtanke hur strävt plagget du bär ovanpå tröjan är på insidan. Tänk även på hur mycket det riskerar att nöta på kashmirtröjan.

Hoppas du blivit inspirerad av att bära kashmir. Hitta ditt nya favoritplagg på Pashminawear.se.