Batterier till hörapparater

Om du är i behov av batterier till din hörapparat har du hittat rätt! Batterionline har alla typer av batterier till ett bra pris. Hos Batterionline kan du köpa batteri till hörapparat från ett flertal märken, bland annat Rayovac, Energizer och Renata. Dessa batterier kan köpas i olika mängd, alltifrån ett 4-pack till ett 160-pack. 

Om du vill säkerställa att ditt batteri fortfarande fungerar, rekommenderar vi även att köpa en ”hearing aid battery tester”. En sådan testar dina batterier för att se till så att de tillräckligt med ström för att fungera i din hörapparat.

Hörapparatsbatterier

Till hörapparater behöver du använda specifika batterier designade för att passa för långsiktigt bruk med låg strömförbrukning.

Såsom namnet antyder används dessa batterier specifikt i hörapparater för att de ska fungera ypperligt. Batterier till din hörapparat kan man inhandla hos Batterionline, och du får då möjlighet att välja mellan en mängd olika märken och paket.

Märket Energizer har exempelvis både 4-pack och 8-pack medan märket Rayovac kan bjuda på billiga batterier till en hörapparat i 6-pack, 60-pack, 120-pack, 160-pack och mer därtill. Renata erbjuder 6-pack och 60-pack. 

Med så många olika möjligheter och alternativ kommer du garanterat hitta ett batteri som passar just din hörapparat och dina behov.

Tillbehör för batterier till hörapparater

Det finns en mängd olika tillbehör för att göra användandet av hörapparatsbatterier lite enklare, och det är särskilt tre stycken som är extra viktiga att nämna. 

Hearing aid battery tester

”Hearing aid battery tester” (eller på svenska ”batteritestare för batterier till hörapparater”) är en billig apparat som med enkla ord testar hur mycket ström som finns kvar i ditt batteri. Vi kan verkligen rekommendera att införskaffa detta hjälpmedel då det förenklar användandet av hörapparater.

Tänk på att du endast kan använda denna apparat till batterier som är avsedda att användas i hörapparater. Därmed kan du inte använda den till alkaliska batterier såsom AA-batterier, AAA-batterier, C-batterier, D-batterier osv. 

Med hjälp av en Hearing aid battery tester kan du vara säker på att batteriet i din hörapparat fungerar innan du använder det.

Hearing aid battery caddy

Ytterligare hjälpmedel som kan vara bra att veta om är det så kallade ”Hearing aid battery caddy”. Detta är en liten burk eller dosa där du enkelt förvarar sina batterier. Som sagt är hörapparatsbatterier mycket små, och därför kan det hända att du glömmer bort var du har lagt dem. Det här problemet kan du enkelt lösa med en hearing aid battery caddy.

Hearing aid battery magnet stick

Till slut har vi ett sista tillbehör att lägga extra vikt på. Nämligen en ”Hearing aid battery magnet stick”. Eftersom batterier till hörapparater är mycket små, kan de vara svåra att ta ut och byta för hand. Därför är det mycket smidigt att använda tillbehöret hearing aid battery magnet stick.

Detta är en magnet som batteriet fastnar vid, och man kan då enklare lossa sitt batteri från hörapparaten utan att kräva stor fingerfärdighet.

Hur många batterier behöver du?

Det är viktigt med batterier till hörapparater, men frågan är hur många vi rekommenderar att du beställer. Vi rekommenderar starkt att hellre beställa fler än färre. Anledningen är ganska enkel att förstå. Om du någon gång skulle vara i behov av ett hörapparatsbatteri och då plötsligt inte har några kvar blir det givetvis problematiskt. 

Hos Batterionline får du även mängdrabatt när du köper ett storpack med batterier jämfört med flera mindre paket! Därmed är det verkligen ett kap om du beställer storpack med batterier.