Bästa studentresan någonsin!

När jag reste till Spanien i somras kom jag att tänka på en studentresa jag var på för ca. 3 år sedan. Det känns som att det var förra året men tiden går så snabbt. Kan helt ärligt säga att det var en av de bästa resorna jag varit på. Det var min första resa utan mina föräldrar och jag åkte med mina två bästa vänner från gymnasiet. Jag kommer från en ganska liten stad i Sverige och på den tiden var konceptet ganska nytt. Det var inte många från vår lilla by som hade varit på studentresor innan oss. Men nu föreställer jag mig att de flesta behöver komma väck och uppleva en partyresa på egen hand. Det händer inte så mycket i denna hålan. Jag har alltid åkt på semester med min familj men tycker det är bra om föräldrarna uppmuntrar sina barn att åka på semester på egen hand. Man lär sig så otroligt mycket och växer som människa.

 

Studentresan gick till Magaluf

Vi valde att åka till Magaluf. Jag kommer inte ihåg vilka valmöjligheter det var på den tiden men jag var inne och kollade på Uptours.se och där kan man välja att åka till Magaluf, Ayia Napa och Sunny Beach. Jag tror att Ayia Napa är det nyaste tillskottet av studentresor men är inte säker. Studentresan jag åkte på var superhärlig med vackra stränder och spännande människor. Själva resan var faktiskt billig och jag kan se att Uptours erbjuder billiga studentresor fortfarande, vilket är fantastiskt bra. Vårt äventyr gick ut på att mer eller mindre festa hela dagarna. Vi var till beachparty, välkomstfest, partybåt, pubrundor, skumfest och mycket mer. Studentresan med Uptours gav inte bara minnen för livet men vänner för livet. Vi var där i en vecka och jag har fortfarande kontakt med dem som vi bodde granne med på hotellet. Jag vet inte om jag skulle åka på ungdomsresa igen men då måste det nog bli nästa år. Inte vill man åka på studentresa och vara bland dem äldsta. Då vill jag gärna prova att åka till Ayia Napa eller Sunny Beach eftersom jag inte varit där innan.

 

Prova partybåten och skumfest

Om det är något jag kan rekommendera från min studentresa så är det nog partybåten. Det var bland det roligaste jag har provat. Vi körde ut flera båtar samtidigt med hög musik och goda drinkar. Alla var på jättebra humör och ville man hoppa i vattnet så fick man göra det. Jag vill säga att det var en härlig blandning av sol, bad och fest helt enkelt. En annan aktivitet som gjorde hela resan bättre var skumfesterna. Har man inte varit till det innan tycker jag absolut att man ska prova då hela området fylls upp med skum som man sedan festar i. Jag vet att det låter lite konstigt men det är absolut en upplevelse man sent vill glömma. Så, om du (precis som jag) kommer från en liten håla i Sverige och du saknar lite äventyr, då tycker jag absolut att du ska göra dig själv och dina vänner en tjänst och åka på studentresan du aldrig vill glömma. Du kan kolla in Magaluf, Ayia Napa och Sunny Beach på Uptours hemsida. Ta chansen och ha kul!