Är du också sugen på coola iPhone tillbehör?

iPhone tillbehör

Jag hoppas inte ni har missat de nya iPhone XS, XS Max och XR. Har själv hört mycket om mobilerna från bekanta och har lust till att beställa hem en iPhone XS Max. Dock är dem väldigt dyra och iPhones brukar generellt vara ganska ömtåliga. De går lätt i sönder om man råkar tappa dem och glaset går i sönder eller repas lätt. Jag har dock letat efter några bra iPhone tillbehör för att undvika detta och jag har lyckats hitta en ganska bra hemsida. Hemsidan heter https://www.coolpriser.se/shop/frontpage.html och tillhandahåller ett brett sortiment av mobiltillbehör till alla typer av smartphones. Mobiltillbehören är också extremt billiga, vilket är bra då jag kan tillåta mig att köpa lite av varje. Om jag köper den nya iPhone XS kommer jag helt klart att köpa ett nytt skal eller fodral till. Både för att göra den lite mer personlig men också för att skydda den utvändigt. Jag tänker att ett silikonskal gör jobbet bäst. Därutöver kommer jag givetvis köpa ett skärmskydd av härdat glas som skyddar glaset på iPhonen. Detta är nästan det viktigaste mobiltillbehöret då det är extremt dyrt att byta ut skärmen på en iPhone. Jag gör allt för att undvika skador och repor så gått det går.

 

Mobiltillbehören på min lista

De flesta vet inte att det finns otroligt många coola prylar och gadgets till smartphones som kan göra vardagen lite roligare eller kanske mer praktisk. Jag älskar sådana prylar och har gärna många av dem. Efter att ha varit inne och besökt hemsidan Coolpriser.se har därför skrivit en lång lista med de iPhone tillbehören jag gärna vill ha. Utöver skal och skärmskydd kan jag bland annat tänka mig en snygg och praktisk dockstation till min iPhone och iPad. Tycker det ser stilrent ut med en snygg dockstation. Jag vill också gärna ha en Bluetooth-högtalare som jag kan använda tillsammans med min iPhone. Den ska också vara bärbar så att jag kan ta med den på farten, när man till exempel ska till stranden eller hem till vänner.

 

Tillbehören som underlättar

Jag älskar iPhone tillbehör som underlättar min vardag och som har ett praktiskt syfte. Detta kan till exempel vara ett stativ i bilen som håller din mobil på plats när du är ute och kör. Ett ännu bättre exempel är trådlösa laddare. En trådlös laddare består av en liten platta som laddar mobilen när man placerar den på plattan. Väldigt smart och man slipper fula kablar och sladdar. Jag kommer beställa hem två så att jag har en i sovrummet och en i vardagsrummet. Tidigare har jag haft ett fodral istället för skal till min iPhone. Detta har varit bra av den anledningen att många fodral även kan hålla kort. Väldigt praktiskt om ni frågar mig då jag under en längre period inte behövde ta med mig en plånbok. Man har allt ett samlat ställe och det tycker jag underlättar extremt mycket i vardagen. Dessutom kan man få riktigt snygga fodral. Enda nackdelen är att mobilen blir lite extra klumpig, särskilt när man ska prata i telefon. Jag har därför gått tillbaka till att använda skal. Längtar tills jag kan beställa hem min nya iPhone och därmed också lite roliga och billiga mobiltillbehör.